Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

farsky

Jeho chování podrývá základní étos nové vlády. Pár týdnů po zvolení poslancem se rozhodl že odjede na půl roku na studijní stáž do USA poslaneckého mandátu se však nevzdá.


Peugeot Classic European Cars Peugeot France

Odstoupil z postu předsedy poslaneckého klubu mandát si ale.

. ROZHOVOR Jméno poslance a někdejšího starosty města Semily Jana Farského STAN hýbe médii a sociálními sítěmi. A to i navzdory koaliční smlouvě Pirátů se STAN kde je funkce poslance označována za prioritu. Uvedl že má i podporu premiéra Petra Fialy ODS. Veřejnost přitom od poslance očekává poslaneckou práci a ne dlouhodobé pobyty za oceánem.

Kvůli tomu ho řada voličů i politiků kritizuje. Poslanec Jan Farský STAN nesloží mandát kvůli půlroční stáži na univerzitě v americkém Oregonu. Bylo by to ke gratulaci kdyby zároveň nelpěl na svém poslaneckém mandátu který objektivně nebude s to vykonávat. Jan Farský poslanec zvolený za Starosty a nezávislé na facebooku s velkou pompou oznámil že získal Fulbrightovo stipendium a na půl roku ve skutečnosti ale na delší dobu odjíždí na univerzitu v americkém Oregonu.

Fulbrightista Jan Farský Poslanec Farský obdržel stipendium a nejspíš odjede na delší studijní pobyt. Těsně před tím než odletí s celou rodinou do Ameriky poskytl Deníku.


Peugeot Classic European Cars Peugeot France


Personalized Items History Person

Post a Comment for "farsky"